Jesienne nowości w OMP

Ten moment w roku, kiedy zdajesz sobie sprawę, że cieplej nie będzie, dni będą tylko krótsze a jakąkolwiek szansę na słońce możesz zapewnić sobie jedynie odpalając w popłochu wyszukiwarkę tanich lotów…. Licząc w duchu, że złota, polska jesień zaszczyci nas swoją obecnością jak najdłużej, nie dając wtargnąć niekończącym się deszczom i ogólnej depresji, bierzemy sprawy w swoje ręce i nadchodzimy z ratunkiem, czyli nowościami w naszym menu:)

Zaczynamy od nowego ekstra dodatku do pho, jakim jest WIETNAMSKIE JAJKO POSHE, czyli żółtko jaja sparzone w bulionie. Instrukcja obsługi prosta, wystarczy zjeść “ na raz” a potem zabrać się za pałaszowanie Twojej Ulubionej Zupy, do dna!
Jeśli już o pho mowa, tutaj także powiew świeżości w postaci PHO Z SZARPANĄ KURĄ I LIŚĆMI CYTRYNY, czyli podkręconej wersji zupy na nadchodzące zimno, pełnej witaminy C, która pomoże uzbroić się naszej odporności. Vietmama zapewnia, że działa niczym herbata z miodem!

Teraz czas na prawdziwą bombę dla wszystkich uzależnionych tatarożerców, ponieważ nie dość, że według potwierdzonych informacji w OMP zagości TATAR PO WIETNAMSKU, to w dodatku w DWÓCH WERSJACH! Jesteśmy szczęśliwi, mogąc zaprosić Was do skosztowania tradycyjnego, siekanego mięsa z dużą ilością limonki, chilli, czerwonej cebuli i wietnamskich ziół w towarzystwie orzeszków bądź sezamu do wyboru. W drugiej wersji możecie spróbować powyższego tatara sparzonego wcześniej w bulionie. Będzie pysznie !

Nie zapominamy także o osobach na diecie bezmięsnej oraz unikających nabiału – z myślą o Was w naszym menu ląduje VIET VEGE POT, czyli garnuszek z brązowym ryżem w towarzystwie gotowanych warzyw, orzeszków, tofu oraz vege sajgonki. Samo dobro, pełne wszystkich niezbędnych składników odżywczych w wietnamskim wydaniu!

Mamy nadzieję, że wpadniecie spróbować naszych nowości. Pamiętajcie o szalikach, trzymajcie się ciepło !
My czekamy na Was na Wilczej. Codziennie !


COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
Co u nas