Menu

Sajgonki smażone podawane z wietnamskim sosem „nuoc cham” (słodko-kwaśny)

Zamówienie minimum 2 szt.

Zapisz

Zapisz

Zapisz

3. Mięsne (karczek wieprzowy/kurczak/wołowina) 5.00/szt.
4. Krewetka gotowana 7.00/szt.
5. Tofu smażone 4.00/szt.
6. Łosoś smażony 8.00/szt.

Zapisz

Zapisz

8. Prażynki krewetkowe 5.00/10 szt.
9. Smażone/Gotowane tofu podawane z sosem sojowym 7 zł/2 szt.


Zapisz

Zapisz

Tradycyjne zupy pho podawane z makaronem/świeżymi ziołami oraz ulubionym dodatkiem.
W zupach możemy zamienic makaron na ryżowy cienki BUN lub sojowy MIEN.
W przypadku odbierania zupy na wynos doliczamy 1.00 za opakowanie albo 2.00 w przypadku, gdy klient życzy sobie spakowanie makaronu osobno. Na wynos pakujemy sos ostry/łagodny/ czosnek marynowany/cytrynę oraz sztućce i pałeczki.

14. DAC BIET (z gotowanym kurczakiem,wołowiną, krewetkami)


Z kuleczką mięsną 22.00
Z ryżowymi pierożkami hacao z krewetką 25.00

 / 

16. MIEN NAM (słodko-ostra w stylu południowego Wietnamu z gotowaną
wołowiną i koszyczkiem ziół) 15.00/22.00

 / 

17. VIT (ze smażoną kaczką) 25.00

18. CA HOI (z pieczonym łososiem) 25.00

 / 

20. DAC BIET WONTON (z pierożkami wonton, gotowanym kurczakiem, wołowiną, krewetkami oraz kapustą pekińską, grzybami i olejem sezamowym) 25.00

21. CHAY (gotowana na wegańskim bulionie z warzywami i tofu) 15.00/20.00

  /
Z pierożkami ryżowymi hacao warzywnymi 17.00/24.00

  /

 

Dodatki do zupy:
Wietnamskie jajko poche 3.00
Dodatkowa porcja ryżu/makaronu ryżowego/sojowego 4.00
Dodatkowa porcja smażonego ryżu/makaronu 6.00
Dodatkowa porcja kurczaka/wołowiny/tofu 5.00
Dodatkowa krewetka 4.00/szt.
Dodatkowe pierożki wonton 9.00/3szt, 5.00/5szt.
Dodatkowe pierożki hacao 3.00/szt.

23. GOI (sałatka warzywna z dodatkiem ziół i prażynek krewetkowych)


Kurczak 18.00
Tofu 20.00


Wołowina 22.00
Krewetki 25.0023. GOI (sałatka warzywna z dodatkiem ziół
i prażynek krewetkowych)
Kurczak 18.00
Tofu 20.00
Wołowina 22.00
Krewetki

24. BO TAI CHANH (wietnamski tatar wołowy podawany na sałacie)
Surowy 30.00
Parzony 30.00

SAŁATKI BUN – sałatka na bazie świeżych warzyw oraz ze świeżymi ziołami, orzechami i posypana prażoną cebulką. Podawana jest z wietnamskim sosem na bazie sosu rybnego, przypraw oraz cytryny. 

23. GOI (sałatka warzywna z dodatkiem ziół
i prażynek krewetkowych)
Kurczak 18.00
Tofu 20.00
Wołowina 22.00
Krewetki

25. BUN CHA (makaron bun podawany ze świeżymi warzywami, grillowaną wieprzowiną oraz prażoną cebulką i ziołami) I’m tasty, pho real! 28.00

BUN CHA NEM (z dodatkową sajgonką smażoną miesną) 28.00

25. BUN CHA (makaron bun podawany ze świeżymi warzywami, grillowaną wieprzowiną oraz prażoną cebulką i ziołami) I’m tasty, pho real! 28.00

35. Kurczak 19.00
36. Wieprzowina 19.00
37. Wołowina 20.00
38. Mix mięs 20.00
39. Kaczka 28.00
40. Owoce Morza 28.00
41. Krewetki koktajlowe 22.00
42. Krewetki tygrysie 28.00
43. Łosoś (dostępny tylko w wersji z ryżem) 28.00
44. Tofu 18.00 

Opcja wegańska bez jajka. Prosimy o poinformowanie kelnera przed zamówieniem.

10% – doliczana opłata za obsługę kelnerską od 6 osób

wegańskie, wegetariańskie, pikantne, bezglutenowe,  dłuższy czas oczekiwania, występują orzechy, mała porcja,  duża porcja

Zapisz

INSTAGRAM
Co u nas